Sopa under mattan

Skrivpugg utmaning 2010 221, 12 augusti
Facebooksidan stirrade mot honom.

Han hade kommenterat och gillat  lite medan han satt och skrev sina email till båtklubben. Vaktschemat skulle läggas och höstens båtupptagningar skulle planeras. Det såg han fram emot. Det brukade alltid bli någon spontan fest i samband med att alla samlades för att få upp sina båtar.

Men det var något som gnagde honom.

Några av de han följde på facebook följdes inte av hans fru och det slog honom plötsligt att hon kanske inte såg hans kommentarer och gillanden för dessa personer?  Det var inga hemligheter, inte på det viset. Några av personerna kände han bara ytligt medan andra var närmare bekanta. Några var kvinnor och det var det som gnagde honom.  Det var inga hemliga förhållanden om man skulle tro det. Han hyste inte sådana känslor och ville inte det heller.  Vissa tyckte han om för deras personlighet och för att de oftast hade vettiga åsikter och tankar.

Det var inte så att han underlåtit med flit att prata om dem. Det hade bara inte blivit så. De förekom som gamla bekanta, eller tidigare kollegor. De flesta hade han inte träffat på länge, men de förekom i facebookflödet.

Han nämnde inte dem direkt.

Men var det att sopa dem under mattan?

3 kommentarer

Under Påhittat, Skrivpuff

3 svar till “Sopa under mattan

  1. Ja det är sånt man kan få för sig att man måste dela på allt allt allt.

  2. Om jag började berätta om mina facebookvänner så skulle mannen definitivt somna av ren uttråkning hahaha

Och vad tycker du om detta?