Vardsgsbus

I helgen roade jag och sonen oss med att tvätta bilen och åka och storhandla

Vi upptäckte att bilen hade en riktigt fin blå färg under den vintergrå smutslacken. Så pass ren blev den att vi inte höll på att hitta den när vi kom ut på parkeringen efter inköpen.

Att stå i kassakön kan vara tråkigt värre, men då får man ta till lite knep. Till exempel använda sin mobiltelefon. Men inte på det sätt ni tror…

På vårt lokala billighetsvaruhus har de tv-apparater ovanför varje kassakö. Dessa gör tyst reklam för varuhusets alla fina erbjudanden och förmåner och jag vet inte vad.  Nu är jag inte så road av reklam så jag tänkte att det kunde vara kul att se på något annat medan jag väntar. Sagt och gjort, jag får fram min nya moderna telefon som har en inbyggd IR-sändare. Precis som fjärkontrollen till en TV…

Hux flux så var de flesta av TV-apparaterna avstängda förutom en som vi satte om bilden till svartvitt. Tyvärr fanns det bara en kanal att visa.

Sonen såg lite besvärad ut och sade ”men pappa, är du allvarlig” ihop med ”seriöst?”. Fast han erkände att buset var lite coolt också och att det var hans pappa som gjorde det.

Så kan man roa sig en söndag eftermiddag…

willys_fasad

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Barn, Lättviktigt

Och vad tycker du om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s